Eerste Hulp Wiki

Uit Eerste Hulp Wiki
(Doorverwezen vanaf Hoofdpagina)
Ga naar: navigatie, zoeken
Eerste Hulp bij Evenementen, het Rode Kruis.

Welkom op de 'Eerste Hulp Wiki'!

Eerste Hulp Wiki is een gratis online naslagwerk over Eerste Hulp en is bedoeld voor beginnende en gevorderde eerstehulpverleners, evenementenhulpverleners, verpleegkundigen, medisch studenten en artsen. Het is een open platform waarbij gebruikers de inhoud van de wiki kunnen aanpassen en aanvullen, zodat de informatie steeds completer wordt en up to date blijft.

De informatie op de wiki wordt bijna dagelijks door onze vrijwilligers uitgebreid. We kunnen uw hulp goed gebruiken bij het corrigeren en toevoegen van teksten. Voel u vrij om mee te werken en mee te schrijven!

In de teksten op deze website wordt uit praktisch oogpunt de mannelijke vorm gebruikt om zowel de mannelijke als de vrouwelijke vorm aan te duiden. De wiki is onafhankelijk en bespreekt ook de verschillende gezichtspunten tussen de landelijke organisaties.

Eerst Hulp Wiki is een initiatief van enkele ervaren eerstehulpverleners, instructeurs Eerste Hulp, medisch studenten en artsen. De inhoud wordt op juistheid gecontroleerd door de redactie. Lees voor gebruik de handleiding en het voorbehoud.

Kunt u in het menu niet vinden wat u zoekt? Gebruik dan de zoekfunctie rechtsboven! Er zijn meer pagina's dan wat het menu laat zien.

Nieuw op de Wiki

Recente wijzigingen bekijken? > Klik hier.

Lees ook op de pagina Privacybeleid over het gebruik van cookies op Eerste Hulp Wiki. Eerste Hulp Wiki gebruikt onder andere MediaWiki software en Google Analytics, die beiden mogelijk cookies op uw computer achterlaten.