Gebruiker:Guusje: verschil tussen versies

Uit Eerste Hulp Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Er wordt een gebruikerspagina gemaakt met de biografie van de nieuwe gebruiker.)
 
Regel 1: Regel 1:
Hoi allemaal,
+
Ik ben Medisch Milieukundig adviseur bij een GGD in de Randstad en verzorg advies over alle factoren in onze omgeving die invloed kunnen hebben op onze gezondheid, denk aan luchtverontreiniging, geluid, gevaarlijke stoffen, bodemverontreiniging, warmte en koude, etcetera.
 +
Ook ben ik bezig met het 2e deel van de opleiding tot Gezondheidskundig Adviseur Gevaarlijke Stoffen (GAGS) waarbij mijn taak vooral is hulpverleners te adviseren over de omgang (Eigen veiligheid en behandeling) met patiënten die (mogelijk) in aanraking zijn gekomen met gevaarlijke stoffen en daar (mogelijk) klachten van hebben.
  
Ik ben gezondheidswetenschapper en studente Global Health aan de Universiteit Maastricht. Mijn focus is rampengeneeskunde en management. Daarnaast ben ik sinds 6 jaar vrijwilliger bij het rode kruis en ehbo-vereniging voor eerste hulp bij evenementen alsook bij enkele commerciële bedrijven.
+
Ik heb Biomedische Gezondheidswetenschappen gestudeerd, en ben dus opgeleid als onderzoeker en heb daarna een Master in Global Health gevolgd, die mij veel heeft geleerd over publieke gezondheid, werken in situaties met beperkte middelen en in verschillende culturen.
Ik maak graag deel uit van een multidisciplinair team en ga daarom graag naar grote evenementen als de 4 daagse feesten, Pinkpop, Lowlands, Amstel Gold Race en andere kleinere evenementen.
+
Mijn specialismen zijn: Thermoregulatie (warmteregeling) in het menselijk lichaam, Rampengeneeskunde, Rampenmanagement, Acute zorg.
Daarnaast ben ik sinds begin dit jaar een ERC/NRR gecertificeerd BLS AED instructeur.
 
  
Groet,
+
Als vrijwilliger ben ik reeds 13 jaar actief als eerstehulpverlener bij diverse organisaties, waaronder het Rode Kruis en heb ik actief (geweest) als Noodhulpteamlid en teamleider, SIGMA, HGE, en DCE. Ik doe af en toe wat beleidswerk voor de Medische dienst van het Rode Kruis. Ook ben ik 10 jaar NRR BLS-AED instructeur geweest.
 
 
Guusje
 

Versie van 4 okt 2017 om 13:17

Ik ben Medisch Milieukundig adviseur bij een GGD in de Randstad en verzorg advies over alle factoren in onze omgeving die invloed kunnen hebben op onze gezondheid, denk aan luchtverontreiniging, geluid, gevaarlijke stoffen, bodemverontreiniging, warmte en koude, etcetera. Ook ben ik bezig met het 2e deel van de opleiding tot Gezondheidskundig Adviseur Gevaarlijke Stoffen (GAGS) waarbij mijn taak vooral is hulpverleners te adviseren over de omgang (Eigen veiligheid en behandeling) met patiënten die (mogelijk) in aanraking zijn gekomen met gevaarlijke stoffen en daar (mogelijk) klachten van hebben.

Ik heb Biomedische Gezondheidswetenschappen gestudeerd, en ben dus opgeleid als onderzoeker en heb daarna een Master in Global Health gevolgd, die mij veel heeft geleerd over publieke gezondheid, werken in situaties met beperkte middelen en in verschillende culturen. Mijn specialismen zijn: Thermoregulatie (warmteregeling) in het menselijk lichaam, Rampengeneeskunde, Rampenmanagement, Acute zorg.

Als vrijwilliger ben ik reeds 13 jaar actief als eerstehulpverlener bij diverse organisaties, waaronder het Rode Kruis en heb ik actief (geweest) als Noodhulpteamlid en teamleider, SIGMA, HGE, en DCE. Ik doe af en toe wat beleidswerk voor de Medische dienst van het Rode Kruis. Ook ben ik 10 jaar NRR BLS-AED instructeur geweest.