Linken tussen Eerste Hulp Wiki en Het Oranje Kruis

Uit Eerste Hulp Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Op 3 november 2012 lanceerde Het Oranje Kruis op ehbo.nl hun vernieuwde pagina met Eerste Hulp tips, om zo te voldoen aan de vraag naar eenvoudige en snelle tips bij een Eerste Hulp situatie.

Het Oranje Kruis en Eerste Hulp Wiki hebben samen besloten om over en weer te linken tussen de themapagina's op ehbo.nl en Eerste Hulp Wiki. Hiermee hebben bezoekers van ehbo.nl de mogelijkheid om naar behoefte door te klikken naar Eerste Hulp Wiki om meer achtergrondinformatie te vinden over het onderwerp dat zij zoeken. Anderzijds kunnen bezoekers van Eerste Hulp Wiki die op zoek zijn naar eenvoudige Eerste Hulp Tips bij een Eerste Hulp casus vanaf de Wiki pagina snel naar ehbo.nl klikken.

Zowel Het Oranje Kruis als Eerste Hulp Wiki hebben als doel om de kennis over Eerste Hulp te verspreiden en te verbeteren. Samenwerking past goed in deze visie. Eerste Hulp Wiki waarborgt echter wel haar onafhankelijkheid, Het Oranje Kruis heeft geen invloed op de informatie op Eerste Hulp Wiki en vanaf de Wiki wordt zo nodig ook naar andere bronnen gelinkt.