Algemeen voorbehoud

Uit Eerste Hulp Wiki
(Doorverwezen vanaf Voorbehoud)
Ga naar: navigatie, zoeken

De informatie op de Eerste Hulp Wiki is géén medisch advies en dient ter naslag voor Eerste Hulpverleners, medisch personeel of voor hen die een Eerste Hulp cursus volgen.

Ondanks zorgvuldige controle van de geplaatste artikelen kan informatie onjuist of onvolledig zijn.

De bijdragen op Eerste Hulp Wiki zijn van vrijwilligers van wie niet (altijd) bekend is of zij over de juiste kennis van Eerste Hulp of een medische achtergrond beschikken. De redactie tracht de autoriteit van de auteurs zo veel mogelijk te controleren. Er wordt getracht de informatie in deze Wiki up to date te houden, echter kunnen artikelen nog niet zijn aangepast aan recente ontwikkelingen.

Indien u medische hulp nodig heeft of advies over een actuele aandoening die mogelijk (medische) hulp behoeft, raadpleeg dan een gediplomeerd Eerste Hulpverlener of een arts. Op deze wiki is ook het Voorbehoud bij medische informatie [1] van Wikipedia van toepassing.

Zelf bijdragen aan deze Eerste Hulp Wiki is mogelijk als geregistreerd lid van de website. Plaats alleen informatie waarvan u weet dat deze correct is, bij voorkeur met bronvermelding. Indien u niet zeker weet of uw tekst correct is, overleg dan met de de redactie (redactie@eerstehulpwiki.nl). Artikelen op deze website worden door de redactie zorgvuldig gecontroleerd op correctheid. De redactie van Eerste Hulpwiki is echter nimmer aansprakelijk voor onvolledige of onjuiste informatie op deze Wiki. Indien u Eerste Hulp wil leren, volg dan een opleiding via bijvoorbeeld het Oranje Kruis (http://www.ehbo.nl). Het volgen van de aanwijzingen en de informatie op deze website is niet voldoende en kan een praktijkcursus niet vervangen.

Deze Wiki valt onder de Creative Commons Licentie. Lees meer hierover op: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.nl

Het is nadrukkelijk niet toegestaan reclame te maken voor uw bedrijf of product. Indien u toch graag informatie wil plaatsen, overleg dan met de redactie (redactie@eerstehulpwiki.nl) of plaatsing mogelijk is. Ongewenste reclame wordt zonder overleg of opgaaf van reden verwijderd. Indien iets als educatieve reclame is aangemerkt zal dit op de pagina kenbaar gemaakt worden.

Indien u op Eerste Hulp Wiki teksten of afbeeldingen aantreft waarvan u de eigenaar bent of waar volgens u het auteursrecht op van toepassing is, neem dan contact op met de redactie: redactie@eerstehulpwiki.nl.