Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.

Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Gebruiker:Guusje

739 bytes toegevoegd, 4 okt 2017 13:17
geen bewerkingssamenvatting
Hoi allemaalIk ben Medisch Milieukundig adviseur bij een GGD in de Randstad en verzorg advies over alle factoren in onze omgeving die invloed kunnen hebben op onze gezondheid,denk aan luchtverontreiniging, geluid, gevaarlijke stoffen, bodemverontreiniging, warmte en koude, etcetera. Ook ben ik bezig met het 2e deel van de opleiding tot Gezondheidskundig Adviseur Gevaarlijke Stoffen (GAGS) waarbij mijn taak vooral is hulpverleners te adviseren over de omgang (Eigen veiligheid en behandeling) met patiënten die (mogelijk) in aanraking zijn gekomen met gevaarlijke stoffen en daar (mogelijk) klachten van hebben.
Ik heb Biomedische Gezondheidswetenschappen gestudeerd, en ben gezondheidswetenschapper dus opgeleid als onderzoeker en studente heb daarna een Master in Global Health aan de Universiteit Maastrichtgevolgd, die mij veel heeft geleerd over publieke gezondheid, werken in situaties met beperkte middelen en in verschillende culturen. Mijn focus is rampengeneeskunde en management. Daarnaast ben ik sinds 6 jaar vrijwilliger bij specialismen zijn: Thermoregulatie (warmteregeling) in het rode kruis en ehbo-vereniging voor eerste hulp bij evenementen alsook bij enkele commerciële bedrijven.Ik maak graag deel uit van een multidisciplinair team en ga daarom graag naar grote evenementen als de 4 daagse feestenmenselijk lichaam, PinkpopRampengeneeskunde, LowlandsRampenmanagement, Amstel Gold Race en andere kleinere evenementen.Daarnaast ben ik sinds begin dit jaar een ERC/NRR gecertificeerd BLS AED instructeurAcute zorg.
GroetAls vrijwilliger ben ik reeds 13 jaar actief als eerstehulpverlener bij diverse organisatiesGuusjewaaronder het Rode Kruis en heb ik actief (geweest) als Noodhulpteamlid en teamleider, SIGMA, HGE, en DCE. Ik doe af en toe wat beleidswerk voor de Medische dienst van het Rode Kruis. Ook ben ik 10 jaar NRR BLS-AED instructeur geweest.
21
bewerkingen

Navigatiemenu