Nederlandse Reanimatie Raad: verschil tussen versies

Uit Eerste Hulp Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
[gecontroleerde versie][gecontroleerde versie]
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Nederlandse Reanimatie Raad''' is het orgaan dat in Nederland de reanimatierichtlijnen opstelt aan de hand van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast organiseert ...')
 
k
 
Regel 1: Regel 1:
De '''Nederlandse Reanimatie Raad''' is het orgaan dat in Nederland de reanimatierichtlijnen opstelt aan de hand van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast organiseert de reanimatieraad reanimatiecursussen, leidt zij instructeurs op en is zij verantwoordelijk voor de certificering.
+
De '''Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)''' is het orgaan dat in Nederland de reanimatierichtlijnen opstelt aan de hand van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast organiseert de reanimatieraad reanimatiecursussen, leidt zij instructeurs op en is zij verantwoordelijk voor de certificering.
  
 
http://www.reanimatieraad.nl
 
http://www.reanimatieraad.nl
 +
 +
De NRR is daarnaast ook onderdeel van de '''Europese Reanimatieraad''', de ERC, en volgt deze organisatie vaak voor wat betreft nieuwe richtlijnen.
 +
 +
http://www.erc.edu
  
 
[[Categorie:Woordenlijst]][[Categorie:Basic Life Support]]
 
[[Categorie:Woordenlijst]][[Categorie:Basic Life Support]]

Huidige versie van 3 nov 2011 om 14:47

De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) is het orgaan dat in Nederland de reanimatierichtlijnen opstelt aan de hand van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast organiseert de reanimatieraad reanimatiecursussen, leidt zij instructeurs op en is zij verantwoordelijk voor de certificering.

http://www.reanimatieraad.nl

De NRR is daarnaast ook onderdeel van de Europese Reanimatieraad, de ERC, en volgt deze organisatie vaak voor wat betreft nieuwe richtlijnen.

http://www.erc.edu