Letsels aan enkel en voet: verschil tussen versies

Uit Eerste Hulp Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
[gecontroleerde versie][gecontroleerde versie]
 
Regel 9: Regel 9:
  
  
'''Letsels van de enkel en voet''' worden met name gezien na kleine ongevallen, zoals het verstappen of het stoten van de tenen of voet. Enkelletsels komen vaak voor bij sporters en kunnen indien niet goed behandeld langere tijd tot blessures leiden.
+
'''Letsels van de enkel en voet''' worden met name gezien na kleine ongevallen, zoals het verstappen of het stoten van de tenen of voet. Enkelletsels komen vaak voor bij sporters en kunnen indien niet goed behandeld langere tijd tot blessures leiden. Bij letsels an de enkel en voet kan er sprake zijn van een [[verstuiking]], [[ontwrichting]] of een [[botbreuk]].
  
 
====Letsels van de enkel====
 
====Letsels van de enkel====

Huidige versie van 8 mrt 2017 om 12:58

Auteur: Pim / Supervisor: Pim / Co-auteur: [[]] / Niveau: Beginner / Paginastatus: Concept. Laatste bewerking: Pim. Zie ook Handleiding.

Eerste Hulp Wiki zoekt schrijvers! Schrijf jij ook mee?


Letsels van de enkel en voet worden met name gezien na kleine ongevallen, zoals het verstappen of het stoten van de tenen of voet. Enkelletsels komen vaak voor bij sporters en kunnen indien niet goed behandeld langere tijd tot blessures leiden. Bij letsels an de enkel en voet kan er sprake zijn van een verstuiking, ontwrichting of een botbreuk.

Letsels van de enkel

Letsels van de voet

Zie ook:

Zie ook: Letsels van het bewegingsapparaat.