Eerste Hulp Wiki: verschil tussen versies

Uit Eerste Hulp Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
[kwaliteitsversie][kwaliteitsversie]
Regel 8: Regel 8:
 
[[Bestand:http://www.pimderuijter.nl/site_images/PDR_9062-St01.jpg]]
 
[[Bestand:http://www.pimderuijter.nl/site_images/PDR_9062-St01.jpg]]
 
</gallery>
 
</gallery>
Eerst Hulp Wiki is een initiatief van enkele ervaren Eerste Hulpverleners en medisch studenten. De inhoud wordt op juistheid gecontroleerd. Lees voor gebruik de [[handleiding]] en het [[Eerste Hulp Wiki:Algemeen voorbehoud|voorbehoud]].
+
Eerst Hulp Wiki is een initiatief van enkele ervaren eerstehulpverleners, instructeurs Eerste Hulp en medisch studenten. De inhoud wordt op juistheid gecontroleerd. Lees voor gebruik de [[handleiding]] en het [[Eerste Hulp Wiki:Algemeen voorbehoud|voorbehoud]].

Versie van 18 mrt 2011 om 19:34

Welkom op de 'Eerste Hulp Wiki'!

Eerste Hulp Wiki is een gratis online naslagwerk over Eerste Hulp en is bedoeld voor beginnende en gevorderde Eerste Hulpverleners, verpleegkundigen, medisch studenten en artsen. Het is een open platform waarbij gebruikers inhoud kunnen aanpassen en aanvullen, zodat de informatie steeds completer wordt. Het gebruik van Eerste Hulp Wiki is gratis.

In de komende maanden wordt deze Wiki verder uitgebreid en zal een naslag worden voor gevorderde EHBO'ers.

Eerst Hulp Wiki is een initiatief van enkele ervaren eerstehulpverleners, instructeurs Eerste Hulp en medisch studenten. De inhoud wordt op juistheid gecontroleerd. Lees voor gebruik de handleiding en het voorbehoud.